Сьогодні, 15 жовтня 2021 року, на НСК "Олімпійському" відбувся матч 11 туру між донецьким "Шахтарем" і "Зорею".

Завдяки результатам поєдинку, головний суперник київського "Динамо" виявився на першій позиції в турнірній таблиці УПЛ. "Гірники" мінімум до завтрашнього дня будуть знаходитися зверху, бо в суботу команда Мірчі Луческу зустрінеться з "Львовом".

Матч Шахтар - Інтер, фото: sport.segodnya.ua
Матч Шахтар - Інтер, фото: sport.segodnya.ua

"Шахтар" здобув дуже впевнену перемогу, забивши супернику шість м'ячів у ворота і пропустивши лише один. По два голи зуміли закотити Фернандо (11', 36') і Тете (71', 90+1'). Ще по одному м'ячу забили Педро Делміно да Сілва і Данило Сікан.

"Всі хочуть грати після міжнародної пауз і вже чекають найближчий матч. Думаю, що все розуміють наскільки відповідальна гра нас чекає. Всі готуються на сто відсотків. Звичайно ж хочеться перемогти", - говорив ще перед грою півзахисник "Шахтаря" Георгій Судаков.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Матч Шахтар - Інтер, фото: sport.segodnya.ua
Матч Шахтар - Інтер, фото: sport.segodnya.ua

У "Шахтаря" 11 матчів, з яких 8 перемог, 2 нічиї та одна поразка. При цьому 26 очок, як і у "Динамо" Київ. Але ж у команди Мірчі Луческу на матч менше, і відсутні поразки взагалі.

Наступний матч "Шахтаря" – з "Реалом" у Лізі чемпіонів 19 жовтня на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, Фінляндія-Україна, відбір на ЧС-2022: Ярмоленко і Яремчук запустили потужну торпеду, яка дала шанс на Катар

Як повідомляв "Знай.ua", матч Україна-Боснія і Герцеговина: команди зіграли внічию на відборі до Чемпіонату світу 2022

Знай.ua писав, Олександр Петраков висловився про перемогу України над Фінляндією у відборі на ЧС-2022: "Нічого не варто"