Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Цього разу Влад розмістив нове чарівне фото зі своєю дружиною Лілією. Але, танцюрист вирішив залишив публікацію без звичних підписів або відміток, а тільки лише заінтригував відданих шанувальників заявою про те, що вони прийняли якесь серйозне рішення.

Користувачів соцмережі стривожила така фраза, під публікацією зібралося сотні цікавих припущень, що ж задумала зоряна пара. Багатьох надихнула думка про те, що подружжя вирішило завести ще одну дитину. Також відзначився телеведучий Андрій Бедняков, який славиться своїм іронічним і саркастичним гумором.

"Почати дивитися гра в Кальмара з останньої серії??", "Ти відпускаєш волосся??", "Переглянути всі інтерв'ю Анатолія Анатоліча?", - з гумором припустив Андрій.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/vladyama_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/vladyama_official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/vladyama_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/vladyama_official/

Раніше ми писали про те, що Влад Яма надів каску і перетворився на будівельника: "Неперевершений"

Нагадаємо, що Влад Яма "нагрубив" славі Дьоміну на очах у всіх: бігав за його дружиною

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма перетворив маленького сина на капітана - тримайся море: "Стільки щастя"

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма перетворився на "гопника", навіть дружину не посоромився: "А що тут такого?!"