Телеведучий Анатолій Анатоліч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч чоловік.

Зовсім недавно чоловік брав участь у Лондонському марафоні, а вже зараз приєднався до крутої ініціативи, що стосується наших домашніх улюбленців. Справа в тому, що тварини повністю від нас залежать, для людей — це велика радість і неймовірна відповідальність.

Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich
Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich

Тому Анатолій Анатоліч запропонував стати супергероями для своїх котів-записати їх на безкоштовний профілактичний візит, щоб провести детальне обстеження.

"Показувати улюбленця ветеринарному лікарю важливо з самого народження - саме в цей період формується основа здоров'я вашого кота на все життя! Більш того, кішки, на відміну від собак, приховують свої хвороби. Саме тому принаймні раз на рік варто відвідувати ветеринарного лікаря", - йдеться в публікації.

Він зазначив, що разом зі своєю кішечкою скористався цією можливістю.
"Красива кішка❤️", "Сфінкси", "Красуня😍", "❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч показав свого лисого друга, і це не Гордон

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Анатолія Анатоліча "зголодніла" після пологів: порушила всіх чоловіків, включаючи чоловіка

Знай.ua писав, багатодітний Анатолій Анатоліч "втік" від дружини в гараж: "Секс, алкоголь"