Цього разу, наш дорогий читач, ми разом розберемося, як правильно зарядити просту питну воду, і найголовніше, як це зробити самостійно. Так, звичайну воду з-під крана може зарядити будь-яка людина. Для цього вам потрібно взяти дві склянки і налити в них воду з крана. А що робити далі, читай нижче.

Про цей обряд стало відомо завдяки повідомленню одного з Telegram-каналів, де публікують знання народної мудрості.

Вода з крана, кадр з відео
Вода з крана, кадр з відео

Приступаємо, ретельно тремо долоні рук, поки вони не стануть гарячими. Взяти один стакан з водою в ліву руку, а правою, за годинниковою стрілкою, почати кругові рухи з наступними словами:

"Здрастуй вода, Тетяна, земля Уляна і ключ Іван. Дайте мені води від усякої біди".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ви повинні подумки уявити, як ваша позитивна енергія проникає в воду, заряджаючи її позитивною енергією, яка стікає з пальців ваших рук в стакан з вмістом.

Повторювати заклинання потрібно три рази, закінчуючи словами "амінь". Потім спробувати воду на смак і порівняти з водою з іншої склянки, яку не заряджали.

Вода з крана, скриншот: You Tube "Телеканал Київ"
Вода з крана, скриншот: You Tube "Телеканал Київ"

Так ось, заряджена вами вода матиме приємний лужний смак на відміну від води з іншого склянки, яка буде віддавати запахом важких домішок з-під крана. Жива, чиста вода готова для вживання в їжу. І це зробили ваші власні руки. Така вода дуже корисна для пиття. Спробуйте, і переконайтеся в цьому самі.

Цю процедуру потрібно робити регулярно перед сном, а вранці використовувати цю воду для приготування будь-якої їжі і напоїв: чаю, кави і так далі. Якщо в небі яскраво світить місяць, добре таку воду поставити на підвіконня, щоб вона підзарядилася ще більше від місячної енергії.

Змочивши гребінець в такій воді, добре нею розчісувати волосся. Допомагає від випадіння волосся, зміцнюючи їх коріння. Зарядіть кілька склянок і вилийте їх вміст в банку, щоб вистачило надовго.

Раніше повідомляли, вороги зникнуть, а щастя повернеться: дієвий обряд захисту від злих язиків.

Як повідомляв Знай.uа, знищення підкладали від ворогів: проблеми, нещастя і зла частка просто зникнуть, як вчорашній вітер.

Знай.uа писав, комбо-оберіг з булавочки і гудзики: кращий захист від лихого ока, заздрості і псування.