Відома британська телевізійна актриса Ніколлетт Шерідан не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 680 тисяч осіб.

Жінці 57 років і ви можете знати її, завдяки участі в таких серіалах як "Тиха пристань" (в ролі Пейдж Метесон) і "Відчайдушні домогосподарки" (Іді Брітт). Вона знімалася в останньому з названих проектів до 2009 року і потім лише через дев'ять років повернулася на телебачення.

Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram
Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram

У 2018 році Ніколлетт втілила на екрані роль Алексіс колбі з серіалу "Династія", що став перезапуском мильної опери XX століття. А зараз вона виклала новий знімок на тлі, ймовірно, західного сонця, захопивши в об'єктиві камери все обличчя і шию.

"Споглядаючи життя, любов, пристрасть... баланс", - пише Шерідан в публікації.

За сім днів фотографія сподобалася більше 17 тисячам користувачів.

Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram
Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Господи, жінка, ти красуня. Сумую за нашими втраченими днями сміху", "Ми сумуємо за тобою!", "Ти така красива😍", "Чорт, Ніколетт, ти стаєш ще красивіше🔥", "Як завжди приголомшливо - одна з моїх улюблених актрис", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія з келихом в руках попросила поради у вихованні сина: "Мама хлопчика"

Як повідомляв "Знай.ua", домосід, наркоман і борець з раком грудей: як склалася доля акторів з "Відчайдушних домогосподарок"

Знай.ua писав, Террі Хетчер воскресила Джеймса Дентона: Сюзан і Майк з "Відчайдушних домогосподарок" показали диво