Відома британська телевізійна актриса Ніколлетт Шерідан не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 680 тисяч осіб.

Жінці 57 років і ви можете знати її, завдяки участі в таких серіалах як "Тиха пристань" (в ролі Пейдж Метесон) і "Відчайдушні домогосподарки" (Іді Брітт). Вона знімалася в останньому з названих проектів до 2009 року і потім лише через дев'ять років повернулася на телебачення.

Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram
Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram

У 2018 році Ніколлетт втілила на екрані роль Алексіс колбі з серіалу "Династія", що став перезапуском мильної опери XX століття. А зараз вона виклала новий знімок на тлі, ймовірно, західного сонця, захопивши в об'єктиві камери все обличчя і шию.

"Споглядаючи життя, любов, пристрасть... баланс", - пише Шерідан в публікації.

За сім днів фотографія сподобалася більше 17 тисячам користувачів.

Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram
Ніколлетт Шерідан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Господи, жінка, ти красуня. Сумую за нашими втраченими днями сміху", "Ми сумуємо за тобою!", "Ти така красива😍", "Чорт, Ніколетт, ти стаєш ще красивіше🔥", "Як завжди приголомшливо - одна з моїх улюблених актрис", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія з келихом в руках попросила поради у вихованні сина: "Мама хлопчика"

Як повідомляв "Знай.ua", домосід, наркоман і борець з раком грудей: як склалася доля акторів з "Відчайдушних домогосподарок"

Знай.ua писав, Террі Хетчер воскресила Джеймса Дентона: Сюзан і Майк з "Відчайдушних домогосподарок" показали диво