У п'ятницю ввечері, 15 жовтня 2021 року, в місті Мобіл (Алабама), під час футбольного матчу на рампі виходу зі стадіону сталася стрілянина, в ході якої загинули чотири людини.

Через це змагання між старшокласниками було зупинено, почалася паніка - хлопці в спортивній формі і рефері почали тікати в протилежний бік.

Футбольний матч, скріншот: Youtube
Футбольний матч, скріншот: Youtube

Двоє з жертв, як відомо, були неповнолітніми, про що заявив начальник поліції Пол Прайн під час брифінгу для засобів масової інформації. Чоловік виступив перед спортивно-розважальним комплексом і зазначив, що троє чоловіків і жінка доставлені в лікарні. Одна людина з поранених знаходиться в критичному стані.

Зараз правоохоронці працюють над встановленням особи жертв, а футбольний матч між школами закінчився і тривати не буде. І найголовніше - стрілянина сталася на західній рампі при виході, а не на стадіоні. Там були виявлені чотири гільзи, а пострілів, на думку копів, було всього сім.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Футбольний матч, скріншот: Youtube
Футбольний матч, скріншот: Youtube

"У нас є кілька людей, які можуть бути передбачуваними стрілками, але, можливо, він тільки один", - додав поліцейський.

Мотиви стрілянини названі не були, цей випадок є одиничним, і передбачається, що стався інцидент через сварку.

Нагадаємо, 15-річний хуліган з пістолетом побив студентів, віднявши 600 гривень: відправив мамі, і тут як почалося

Як повідомляв "Знай.ua", озброєний чоловік увірвався в школу і влаштував стрілянину: є постраждалі

Знай.ua писав, на лікування пермського стрілка кинули величезні гроші: два мільйони тільки за один день