Вчора, 15 жовтня 2021 року, на НСК "Олімпійському" відбувся матч 11 туру між донецьким "Шахтарем" та "Зорею".

Перемога з розгромним рахунком дозволила головному супернику київського "Динамо" опинитися на першій позиції в турнірній таблиці УПЛ. "Шахтар" має 11 матчів — 8 перемог, 2 нічиї та поразку. Але очок стільки ж, скільки і у команди Мірчі Луческу, — 26.

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

І вже сьогодні київське "Динамо" зустрічається зі Львовом прямо перед матчем з іспанською "Барселоною" в ході групового етапу Ліги чемпіонів. До цього ми спостерігали двотижневу паузу, яка була необхідна, у зв'язку з матчами між збірних.

Найголовніше питання-чи доведеться команді Мірчі Луческу напружуватися перед дуже серйозним суперником в ЛЧ. Головним арбіртом виступить Катерина Монзуль, а її асистентами Марина стрілецька та Світлана Грушко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Початок зустрічі о 17:00 за київським часом, а простежити за матчем можна буде на телеканалі Футбол 2.

Турнірна таблиця УПЛ, скріншот: Google
Турнірна таблиця УПЛ, скріншот: Google

"Потрібна тільки перемога🥇 удачі💙", "Вперед Біло-синій потрібна тільки перемога. Тільки Київ, тільки перемога!", "Пацани, 1: 0 буде достатньо, сил багато не витрачайте, весь фокус на ЛЧ", "Перемога за всяку ціну. Топтати галичан. Віримо в команду і тренера⚪🔵💪", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" розгромив "Зорю" в Києві: "Динамо" при Луческу може позаздрити

Як повідомляв "Знай.ua", Фінляндія-Україна, відбір на ЧС-2022: Ярмоленко і Яремчук запустили потужну торпеду, яка дала шанс на Катар

Знай.ua писав, футбольна ведуча Елла Iванюкович показала довгу "гордість" через коротеньку сукню: "Тужачи"