Зірки популярного свого часу серіалу "Тетянин день" Кирило Сафонов і Анна Снаткіна через 14 років знову знялися в одній роботі.

У 2007 році на екрани вийшов серіал "Тетянин день", головні ролі в якому виконали Анна Снаткіна і Кирило Сафонов. Щобільше, актори настільки правдоподібно зображували любов, що глядачі приписали їм романтичні стосунки й у реальності.

Проте, численні плітки про близькі стосунки між Сафоновим і Снаткіною все ж не підтвердилися. А з часом стало зрозуміло, що між зірками "Тетяниного дня" була виключно дружба.

Кирило Сафонов і Анна Снаткіна, instagram.com/star_albumm
Кирило Сафонов і Анна Снаткіна, instagram.com/star_albumm

І ось нещодавно Кирило Сафонов і Анна Снаткіна знову зійшлися на знімальному майданчику. Акторам довелося разом попрацювати над ще однією спільною роботою, а саме - серіалом "Кримінальний доктор".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто додати, що в одному з нових інтерв'ю Кирило Сафонов зізнався, що після зустрічі з Анною Снаткиною на знімальному майданчику через 15 років його опанували дещо дивні відчуття.

Актор додав, що його колишня партнерка по серіалу "Тетянин день" за ці довгі роки анітрохи не змінилася. Кирило Сафонов зізнається, що в якийсь момент йому навіть здалося, що він знову опинився в "Тетяниному дні".

Кирило Сафонов і Анна Снаткіна, instagram.com/star_albumm
Кирило Сафонов і Анна Снаткіна, instagram.com/star_albumm

Нагадаємо, важка доля зірки серіалу "Тетянин день" Анни Снаткіної: від зради до паралічу з інвалідністю. Анна Снаткіна зараз є затребуваною актрисою кінематографа

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій з серіалу "Тетянин день" просив лікаря скасувати пологи дружини: "У мене спектакль". Актор чесно розповів подробиці народження свого сина

Також "Знай.ua" писав, головний лицедій Путіна Сергій Безруков потягнувся за довгим і зрілим огірочком: "Просто тащуся...". Актор похизувався дозрілим врожаєм і втік до садочку