Для наших читачів, які знайомі з авіаперельотами, а також для тих, хто планує незабаром відправитися в подорож літаком. Справа в тому, що експерти не радять вписувати свою домашню адресу на чохлі для валізи, яка здається в багаж. За словами фахівців, такі дії - піддадуть ризику ваш будинок у разі крадіжки сумки.

Найкраще написати свій номер мобільного телефону. Про це детально пишуть автори британського таблоїду The Sun.

Багаж, скріншот: YouTube
Багаж, скріншот: YouTube

Експерт, який спеціалізується на перевезеннях заявив: "Не вказуйте свою домашню адресу на багажних бирках. Не ризикуйте, вказуйте на багажній бирці тільки свою основну контактну інформацію".

Більшість експертів сходяться на думці, що якщо ви не вкажете свою домашню адресу, ймовірність пограбування під час вашої відсутності знизиться.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Аеропорт "Бориспіль", скріншот: Facebook
Аеропорт "Бориспіль", скріншот: Facebook

Річард Клайв Роулендс, який регулярно їздить на заходи і фестивалі, також сказав, що не слід вказувати на ньому інші адреси: "Не вказуйте адресу проживання на багажних бирках, оскільки він каже: "Цей будинок порожній, будь ласка, грабуйте.".

багаж
багаж

Сфотографуйте свою сумку

Мандрівник Хачі Ко, який відвідав понад 200 країн, сказав: "Сфотографуйте свій багаж, потім помістіть його в текстовий редактор, вказавши свої контактні дані і розміри вашого багажу. Якщо ви коли-небудь втратите свій багаж, ви можете знайти його в відділі "втрачених рече" після прибуття, і навіть якщо вони не говорять вашою мовою, у них є все необхідне, щоб знайти ваш багаж.

Залиште візитівку

Колишній пілот Королівських ВПС Джонатан Бриз заявив: "Завжди кладіть хоча б одну візитку у футляр - так авіакомпанія зможе вистежити вас і повернути сумку. Ім'я, номер, адреса електронної пошти, і все".

Раніше повідомляли, маленького сина Віктора Павлика оточили фанати, Репяхова не витримала: "Пів літака "дикунів".

Як повідомляв Знай.uа, українку з чоловіком викинули за борт літака, гримить скандал: "не так" подивився на стюардесу.

Знай.uа писав, чоловік потрапив в авіакатастрофу і вижив: "Тепер маю два дні народження".