Для всіх шанувальників, а також фанатів серій коміксів DC і Marvel з'явилася дуже цікаві новини. Так, всесвітньо відомі британські актори Том Холланд (Людина-павук) і Роберт Паттінсон (Бетмен) на прем'єрі трилера "Диявол завжди тут" стали героями ще однієї сцени, яка залишиться в історії на довгий час.

Про це стало відомо завдяки новому комедійному ролику однієї з користувачок мережі TikTok.

Роберт Паттінсон, скріншот: YouTube
Роберт Паттінсон, скріншот: YouTube

Актори Роберт Паттінсон, який став новим виконавцем ролі "Бетмена" під час однієї з промо-акцій перед журналістами пожартував над своїм другом Томом Холландом.

Під час інтерв'ю у Тома Холланда ламається стілець, але друзі не залишать в біді. На щастя шанувальників, Роберт Паттінсон звичайно ж поспішає на допомогу. І Роберт робить цей жест з пляшкою мінеральної води, нібито каже: "Сідай, дорогий друже!".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Том Холланд і Роберт Паттінсон, фото: Twitter
Том Холланд і Роберт Паттінсон, фото: Twitter

Том Холланд і Роберт Паттінсон, фото: Twitter
Том Холланд і Роберт Паттінсон, фото: Twitter

Нагадаємо нашим читачам, що режисер, сценарист і продюсер, якого знають за такими стрічками як "Планета мавп" і "Монстро"- Метт Рівз, повідомив шанувальникам серій фільмів "Бетмен" дуже цікаву новину. На фото головний герой, роль якого виконав Роберт Паттінсон, дивиться на місто з даху багатоповерхової будівлі.

Раніше повідомляли, "Доброго ранку, з Готем-сіті": у мережі з'явився перший кадр нового "Бетмена" з Робертом Паттінсоном.

Як повідомляв Знай.uа, Принцеса Діана з "Сутінків": Крістен Стюарт зізналася, як гучна роль змінила її життя.

Знай.uа писав, Євген Клопотенко поглумився над патиссоном, представляючи Роберта Паттінсона: "Ви не в собі".