Телемандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав шанувальникам свого травел-шоу, що їх чекає в новому випуску.

Дмитро Комаров має чимало шанувальників, тому він намагається часто тішити їх новими фотографіями, відео або просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить 1.8 мільйонів чоловік.

Цього разу він розповів, як побував у місті Пешавар у Пакистані. Комаров там познайомився з войовничим народом, який живе за власним кодексом честі. Відзначимо, що такий кодекс часто куди важливіший законів в країні.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

"Місто, де живуть пуштуни. Войовничий народ, у якого є власний кодекс честі пуштунвалі. Він часто важливіший за закони країни. Керуючись пуштунвалі, люди тут самі можуть приймати рішення швидше, ніж суд. Набагато швидше. Яскраве місто, яке мені запам'яталося на все життя", - розповів Комаров.

Дмитро Комаров зазначив, що сподівається незабаром Пакистан стане куди безпечніше, і кожен турист зможе з'їздити в Пешавар без охорони.

"Місто того варте. І мегацікаве з культурної та туристичної точки зору", — підсумував він.

Також мандрівник поділився новим фото, на якому ймовірно він позує в традиційному вбранні пуштун. Комаров надів білі штани, а поверх цього довгу бежеву туніку, його образ завершував головний убір в тон.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадавши, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" потайки від Саші Кучеренко вирушив на кладовище: "тут рятують....". Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" розповів, чим здивував його Пакистан

Раніше портал Знай писав, що Дмитро Комаров втік від Олександри Кучеренко в дике плем'я: їдять отруту і вбивають списами

Також Знай повідомляв, що Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "показав, як виглядав до зустрічі з Кучеренко:"індіанець з радянського кіно". Дмитро Комаров поділився знімком 9-річної давності.