Розалін Санчес розповів про цікавий проект з минулого. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Пуерто-риканська співачка, а також автор пісень і фотомодель, продюсер, сценарист і актриса запам'яталася широкому колу шанувальників як виконавиця ролі співачки Кармен місяця в проектах "Відчайдушний домогосподарки" і "Підступні покоївки". Жінка має досвід в акторській діяльності і регулярно знімається в різноманітних проектах. На її офіційній Instagram-сторінці два мільйони фоловерів, з якими вона ділиться фрагментами своєї кар'єри та особистого життя.

16 жовтня дівчина опублікувала фотографію з фільму 2012 року "Закон доблесті". Вона зазначила, що це найважчий проект, в якому вона працювала.

Ще один смаколик з минулого !! Хто пам'ятає "Закон доблесті"?! Це було те, що я тоді думала, невеликий фільм з реальними морськими котиками в ролі акторів, який виявився величезним успіхом. Це дійсно чудовий фільм. Його знімали по всьому світу, але мою роль знімали в Міссісіпі і Пуерто-Ріко. Один з найважчих фільмів, в яких я працювала
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше повідомляли, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала 4-річного синочка, Доброго ранку з мамою- "Просто чарівний".

Як повідомляв Знай.uа, Єва Лонгорія втілить давню мрію.

Знай.uа писав, шикарна Єва Лонгорія загуляла на уїк-енд: завалилася в крісло і ніжкою дригає.