Учасник шоу "Холостячка" анонсував новий випуск. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків нашої країни б'ються за серце української красуні. Вони запрошують її на побачення і проявляють свої почуття. Сама Огнєвіч дарує бутоньєрки тим залицяльникам, які викликають у них більше симпатій. На цей час вже п'ять учасників вибули.

Одним з учасників передачі Максим Тарапата опублікував пост, в якому розповів про свої емоції про шоу.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

[quote author=""]Сьогодні новий випуск Холостячка 2 і її нова глава. Скажу вам, що тут кожен тиждень, по відчуттях і наповненості подій, проходить як за місяць. З кожним тижнем чоловіків все менше. Нас залишилося всього 10. Але легше від цього не стає, і напруга наростає, - повідомляє він.

Нагадавши, "Холостячка" Злата Огнєвіч приготувалася красиво попрощатися: "є натхнення для...". Співачка Злата Огнєвіч, яка стала новою головною героїнею проекту "Холостячка", постала у вишуканій чорній сукні, яка вразила всіх без винятку

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч шукала любов, а потрапила в пастку: "Крики, битий посуд, страшно...". Щоб домогтися Злати Огнєвіч один з учасників "Холостячки" влаштував справжній дебош з поліцією.

Також "Знай.ua" писав, Злату Огневич спокусили за межами "Холостячки": "це просто якась фантастика". Злату Огневич спокусили зовсім не учасники "Холостячки"