Бетмен посадив Людину-павука на пляшку: такого навіть Супермен не витримає.

Актори Роберт Паттінсон, який став новим виконавцем ролі "Бетмена" під час однієї з промо-акцій перед журналістами пожартував над своїм другом Томом Холландом.

Під час інтерв'ю у Тома Холланда ламається стілець, але друзі не залишать в біді. На щастя шанувальників, Роберт Паттінсон звичайно ж поспішає на допомогу. І Роберт робить цей жест з пляшкою мінеральної води, нібито каже: "сідай, дорогий друже!".

Том Холланд і Роберт Паттінсон, фото: Twitter
Том Холланд і Роберт Паттінсон, фото: Twitter

Маршрутник викликався на пільговика через безкоштовний проїзд і встановив свої правила: "сів і будеш виконувати".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Водій однієї із запорізьких маршруток почав кричати на українця, який хотів проїхати безкоштовно завдяки пільзі.

На слова українця, що пільги ще ніхто не відміняв і він відмовляється платити за проїзд, маршрутник заявив: "Та мені наср * ть,що ти говориш. Ти сів у транспорт і будеш виконувати правила перевезення пасажирів. Г * ндон конч * нний".

Маршрутник, скріншот: Telegram
Маршрутник, скріншот: Telegram

Пишні форми, диплом "строяка" та аб'юзивний хлопець: колишня учасниця "Холостяка" представить Україну на Міс Всесвіт-2021.

В українській столиці пройшов фінал конкурсу краси"Міс Україна Всесвіт 2021". 15 фіналісток боролися за корону, але вона і титул найкрасивішої дівчини країни дісталися 27-річній Ганні Неплях з Дніпра.

Анна була учасницею 10-го сезону шоу"Холостяк". Але з Максом Михайлюком у дівчини не було шансів і вона покинула проект.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Носити або не носити? Відомий адвокат розповів, чи потрібна маска після вакцинації.

Після проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу багато з українців вважають, що маску тепер носити не обов'язково. Однак, це не так.

За словами адвоката Олександра Моргуна не залежно від того, вакцинована людина чи ні, маску все одно носити потрібно.

Однак, дане положення не поширюється на Заклади харчування, і якщо людина має сертифікат про повну вакцинацію від коронавірусу, може безперешкодно заходити в заклад без маски.

Скрін, відео YouTube локдаун
Скрін, відео YouTube локдаун

"Доброго ранку, з Готем-сіті": у мережі з'явився перший кадр нового "Бетмена" з Робертом Паттінсоном

Робота над картиною проходила у Великобританії. Зйомки почалися в січні в Лондоні і спочатку були припинені в березні через пандемію, але зараз вже справа йде до великої прем'єри.

Всесвітньо відомий режисер, сценарист і продюсер, якого знають за такими стрічками як "Планета мавп" і "Монстро"- Метт Рівз, повідомив шанувальникам серій фільмів "Бетмен" дуже цікаву новину.

Справа в тому, що Метт в мережі Twitter опублікував перший кадр з нової версії культових коміксів про Брюса Уейна.

Публікація Метта Рівза, скріншот: Twitter
Публікація Метта Рівза, скріншот: Twitter