Українці мають право повертати товар без чека. Про це розповів адвокат Олександр Моргун на своїй сторінці TikTok.

Український адвокат розіграв сценку повернення товару продавцю. Зазвичай в магазині покупцям без чека кажуть, що не мають право на повернення товару. Однак це не так.

У даній ситуації слід написати заяву на ім'я директора даного підприємства про повернення товару, в якому слід вказати номер чека і номер РРО продавця.

@morgun_pro_zakon

#адвокат #юрист #закон #лайфхак #магазин

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тепер роздрукувати чек можна самому на сайті податкової
, - повідомляє він.

Також Він додає, що відповідно до статті 9 Закону України "Про захист прав споживачів" говорить про те, що клієнт зобов'язаний дати продавцю розрахунковий документ, однак і не уточнює його форму. Вона може бути як паперової, так і Електронної.

Публікація Моргуна, скріншот: Instagram
Публікація Моргуна, скріншот: Instagram

І, до речі, тепер електронний чек прирівняний до паперового
, - зазначає Олександр Моргун.

Як повідомляв Знай, українцям показали шикарне меню Верховної Ради за копійки: філе сьомги за 174 і окрошка по 59. Журналісти розповіли, чим можна поласувати в їдальні парламенту