На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Соломії Вітвіцької, яка минулого року пережила несподіване розлучення із чоловіком, з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона на відпочинку в Мукачево разом із ще трьома подругами, танцює поруч із металевими статуями гусей під популярний хіт.

Для спільної осінньої прогулянки дівчата обрали класичний одяг у нюдових тонах, плащі-тренчі та джинси. Судячи з їхнього настрою, поїздка вийшла напрочуд вдалою.

«Виявляється @a.wellboy писав свій хіт про Мукачево. Скільки гусей ми з @bundzilo.tanya, @katrinorlova, @boykotatiana осідлали?», - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У коментарях підписники захоплюються відпочинком вагітної зірки.

«Вогняні дівчатка», «Файно!», «Ви чудовенькі!», - пишуть фанати.

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької
Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

«Клас, в моєму рідному місті розгулюєте, без мене», - з образою пише одна з подруг Соломії.

«Та ти щось взагалі пропала!!!», - відповіла їй ведуча.

«Круто))) треба продовжити... Гарного відпочинку», «Ох ці гуси, всюди», «Їдьте в Хуст то 60 км від Мукачева. Теж є, що подивитися», «Суперові дівки... без коментарів», «Ахахах, ця пісня така смішна, але в тренді. Ви такі класні, тепер теж поїду в Мукачево до гусей», - додають фанати.

«Ми хотіли побільше усмішок викликати», - зізналася Соломія у відповідь.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька показала неймовірне перетворення після розлучення: "Вона сексі"

Як повідомляв "Знай.ua", розведена Соломія Вітвіцька пішла в рознос після "дівич-вечора" в Лас-Вегасі під пісню Wellboy "Гуси"

Знай.ua писав, розлучена Соломія Вітвіцька "прогоріла" в Лас-Вегасі: "Значить пощастить в любові"