Для всіх людей, які вже з радістю змінили свій літній гардероб на осінні та зимові шати, з'явилися дуже цікаві новини. Тепер похід до спортзалу більше відкладати не можна. А чому? Резонно запитаєте ви. А ми скажемо - є хороша мотивація подолати лінь і зайнятися своєю фігурою та здоров'ям.

У місті Фенік, штат Арізона собачка породи бігль страждала на ожиріння, він набрав цілих 40 кілограм. Хвостатий постійно клянчив їжу і був схожий на товстий пельмешек.

Про цю історію нагадує всесвітньо відоме видання People у своєму Instagram.

З такою вагою про жодне здоров'я не могло бути й мови, тому ветеринари прописали песику дієту і вправи. Господарі змінили раціон собакена і стали водити його на тренування. Незабаром вони не впізнали свого вихованця.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мабуть, вперше в житті у пса з'явився розклад, тим більше з годинником тренувань. Вправи, аквааеробіка і дієта виявилися досить дієвими в боротьбі із зайвою вагою. Так за пару років з пухляша, який навіть не міг встати, щоб зустріти господиню у дверях, на справжнього спортсмена. Тепер головне, зберегти такий результат на довгі роки.

Бігль Вольфган, скріншот: Instagram
Бігль Вольфган, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Різ Уізерспун, Шер і Гвен Стефані: топ зірок, які не старіють з роками.

Як повідомляв Знай.uа, хлопець вагою в 220 кг "зменшився" вдвічі і став справжнім красенем - три секрети його успіху.

Знай.uа писав, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" приголомшила результатами екстреного схуднення, Роксолану не впізнати.