Володимир Остапчук здивував шанувальників різкою зміною іміджу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост.

17 жовтня український телеведучий опублікував відеозапис, на якому показав як змінив імідж. Перукар помітно вкоротив волосся Володимира Остапчука, особливо з боків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

зачіска "Прощай купецтво
, - пожартував український телеведучий.

Фоловери оцінили новий образ Остапчука.

Аха 🤣 👍 потрібно тепер забарвлення, в лисячий хвіст😂"; "А що якщо додати струнку смужку вусів під носом ?"; "Зачіска "Американ бой"🔥"; "Повільно крутіться якось. Швидше потрібно. Але в кадр дивіться відмінно😂 😂 😂"; "Зачіска: Толік Щелбан
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Володимира Остапчука осідлала гаряча бестія в короткій спідниці: мрія кожного чоловіка. Фото з нею український телеведучий опублікував на свій соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, що дружина Володимира Остапчука влаштувала неймовірний сюрприз коханому: "Париж у Києві"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Остапчука виправдалася за скандальну вечерю з Філіпом Кіркоровим: "Вова теж..."