Анна Неплях отримала титул»Міс Україна – Всесвіт". Дівчина пройшла довгий шлях через конкурси краси, і розповіла, наскільки важко їй було завоювати бажаний титул. Чим переможниця конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт «займається по життю, вона розповіла в ефірі шоу» Світське життя" з ведучою Катериною Осадчою.

Анна Неплях з Дніпра була учасницею 10 сезону романтичного реаліті-шоу від телеканалу СТБ "Холостяк".

У 22 – річної дівчини великий досвід участі в конкурсах краси - вона брала в них участь, ще будучи ученицею школи і студенткою. Вона також переможниця Міжнародного конкурсу "Міс Світу-Континенталь".

"Я мріяла саме про корону "Міс-Всесвіт", і я з малих років дивилася всі конкурси. Я знала всіх організаторів, і знала, що це конкурс Дональда Трампа», - поділилася Анна.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Осадча нагадала про скандал, в якому опинилася замішана Неплях – її бив колишній хлопець, який був сином відомого чиновника.

"Ця історія закінчилася три роки тому, і хочу сказати, що, коли ти перестаєш бути жертвою – ти перестаєш про це говорити... коли ви любите, ви можете багато пробачити людині. Я відпустила цю ситуацію, я пробачила цю людину, і забрала заяву з поліції", - зізналася красуня.

До перемоги в конкурсі дівчина заробляла на життя в соціальній мережі Instagram. У неї велика аудиторія, і це приносить їй дуже хороший дохід. За освітою дівчина - інженер, і працювала деякий час за фахом.

Раніше повідомляли, Кім Кардашьян налякала "волохатими очима" після розлучення з Каньє Вестом: Леді Гага зацінить.

Як повідомляв Знай.uа, корону на "Міс Україна" можна купити, творець конкурсу зізнався в обмані: "не вистачає".

Знай.uа писав, Андре Тан пояснив, що буде модно навесні і влітку 2022 року: сукні-сітки, взуття на платформі і футляри.