На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. На цей раз розкішна блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, похвалилася новим яскравим образом і запропонувала вгадати важливу для неї дату.

При цьому вона оприлюднила лаконічний знімок в чорній міні-сукні на тонких бретелях, з легкою укладанням і природним макіяжем. Тільки губи вона підкреслила червоною помадою приглушеного відтінку.

"Меланхолійний жовтень подарує нам музику для любові. Пропоную вгадати дату релізу альбому в моїх stories...",- запропонувала вона своїм передплатникам. Пізніше в сторіс вона виклала варіанти відповідей, які їй пропонували фанати.

"Спасибі за активність, там є правильні відповіді. Мені дуже приємно, що ви чекаєте – і я чекаю разом з вами», - заявила популярна співачка.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У відповідь шанувальники попросили Тіну хоча б підказати, коли саме очікувати релізу альбому.

"Я вже пробувала вгадати, ви будете на концерті the hardkiss" « " Тін, це звичайно добре, але може просто скажеш? Ну або я можу на таро поворожити...", " Тіна, я вже закреслюю дні не знаючи дати, це норм?", "У мене є 14 варіантів", " Дата релізу - найближча ніч з четверга на п'ятницю. Значить, найімовірніше: ніч з 21 на 22 Жовтня, або ніч з 28 на 29 жовтня», «Нам будь - яка дата підходить для релізу, крім 2082 року і skoro», - пишуть фанати.

"Дівчина, з якої обкладинки ви зійшли?",- захоплюються шанувальники.

Нагадавши, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал Знай.uа писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль