43-річний Південнокорейський актор Хо Сон Те частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2 мільйонів чоловік.

Ви можете знати його за роллю головного лиходія з неймовірно популярного серіалу "Гра в кальмара" від Netflix. Хо Сон втілив на екрані образ гангстера-боржника Чан Док Су. Через кілька днів, 20 жовтня він відсвяткує своє 44-річчя.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

А зараз користувачі помітили, що чоловік вирішив звернутися до російськомовних шанувальників серіалу "Гра в кальмара", і зробив це російською мовою.

"Я корейський актор! Я не така погана людина. Не бійтеся мене. Я не завдаю людям шкоди", - пише він.

З біографії Хо Сон Те стало відомо, що раніше він навчався на факультеті російської мови в Пусанському національному університеті, а пізніше і зовсім працював представництві LG, де відповідав за продаж телевізорів на російський ринок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

І після цього він викладав забавну фотографію з макетами матрьошок.

"Господи, який він хороший, я не можу", "Кращий чоловік, всім мовчати", "Доведеться вам їхати в Росію😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, другий сезон "Гри в кальмара": головний лиходій серіалу натякнув на продовження одним фото

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон втекла на вулицю, щоб "виспатися" на лавочці: "Чорт візьми"

Знай.ua писав, акторів "Гри в кальмара" змусили пройти смертельне випробування з серіалу: "Залишилося 30 секунд"