Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності і самої родової діяльності. Малюк з'явився на світ 13.07.2021, о 09:51 ранку. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Даша Квіткова, фото з Instagram
Даша Квіткова, фото з Instagram

Цього разу молода мама поділилася серією своїх шикарних знімків з Барселони, замість вже звичних фотографій сина Лева. У підписі до фото також не була порушена тема материнства, Даша процитувала ліричну пісню відомого реп-виконавця Jah Khalib, текст з якої відразу ж впізнали сотні фанатів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/kvittkova/
Скріншот з коментарів, instagram.com/kvittkova/

Скріншот з коментарів, instagram.com/kvittkova/
Скріншот з коментарів, instagram.com/kvittkova/

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова і Микита Добринін передумали розлучатися? Сім'я "Холостяка" розкрила таємницю примирення

Нагадаємо, що Даша Квіткова забороняє Микиті Добриніну носити відкриті речі: щоб, не дай Бог, не відвели

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова розповіла про "тріснутий шлюб" з Микитою Добриніним: "Приклад для інших"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова "переключилася" на іншого чоловіка після "розлучення" з Микитою Добриніним: "Моє щастя"