Всесвітньо відома британська виконавиця Адель, яка вже шість років нічого не випускала з музики, зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 42,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно жінка повернулася з новою композицією під назвою "Easy On Me", яка була опублікована разом з кліпом у п'ятницю, 15 Жовтня.

Адель, фото: Instagram
Адель, фото: Instagram

З того моменту історію, зняту геніальним режисером, подивилися більше 72 мільйонів разів.

Йдеться про 32-річного канадця Ксав'є Долана, який за свою кар'єру зняв такі шедеври, такі як "Я вбив свою маму", "Мамочка", "Уявна любов", "Маттіас і Максим" і "Це всього лише кінець світу".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

І зараз Адель виклала цілу серію знімків з режисером, якого назвала коханим через спорідненість душ.

"Моя велика, завжди і назавжди улюблена, моя творча споріднена душа @xavierdolan♥️", - пише Адель, опинившись на знімках з посмішкою на обличчі.

"Червоний - твій колір, дитинко!", "Дуже красива молода леді", "Вона така гарненька😩😻", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Адель повертається в шоу-бізнес після 6-річної перерви: скинула 45 кілограм і розлучилася з чоловіком

Як повідомляв Знай.ua, Адель почала зустрічатися з мультимільйонером після хворобливого розлучення: "Вау, чудово"

Також Знай.ua писав, чуттєвий лист: популярний режисер-гей розповів про стосунки з Леонардо ДіКапріо