Відома українська співачка Анастасія Каменських частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік

Ще зовсім недавно виконавиця разом з чоловіком Олексієм Потапенко подорожувала по Іспанії, про що свідчать знімки поруч з архітектурними будівлями, на різних вуличках і близько близьких друзів. Але зараз Каменських зазначила, що в якийсь момент потрібно було повернутися в Україну через справи.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Ми заскочили з @realpotap додому на пару днів і знову в дорогу. За цей час я встигла виступити на концерті, посидіти в журі і виступити на "Танці з зірками" і, звичайно ж, розібрати і зібрати валізи🤪🤣 сьогодні у нас річниця розпису і мій чоловік на честь цього везе мене в ... напишіть ваші варіанти країни, куди ми їдемо👇", - пише Настя Каменських в публікації.

Частина користувачів в коментарях відзначають, що подорож відбудеться всередині країни і навіть міста — в ресторан, на ринок або в село.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"На ринок, поїсти смачних пиріжків", "В ресторан, де було весілля😍", "В село до бабусі", "Дубай😍", "Мексика або Італія", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап без попиту Каменських надів червоні спортивки і здивував прийомчиками: "Фізкультурника не відпускає..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило"

Також Знай.ua писав, Настя Каменських з'явилася одна на вулицях чужого міста: "Побачитися можна?"