Злата Огнєвіч продемонструвала, що хоче показати всьому світу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Фолловери намагаються активно коментувати кожен її пост, а сама українська співачка намагається спілкуватися з ними у форматі сторіз.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

18 жовтня жінка опублікувала фотографію поцілунку двох людей. Таким оригінальним чином українська співачка вирішила відповісти на питання передплатниці: "якщо наступну вашу сторіс побачить весь світ, яка вона буде?".

Така, наприклад
, - відповіла Злата Огневич, демонструючи дану фотографію.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.Цього разу вона вирішила поділитися сімейними фото зі своїми синами. На вулиці вже прохолодно, тому вони одяглися більш тепло.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.