45-річна південнокорейська актриса Кім Чжу Рен зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,1 мільйонів чоловік.

Неймовірно популярний серіал "Гра в кальмара" від Netflix нашумів у всьому світі, про що свідчить статистика на стрімінговій платформі. Картину подивилися більше ста мільйонів разів, що відразу ставить його на перше місце, обігнавши іспанський "Паперовий будинок" і американських "Бріджертонів".

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Жінка зіграла одну з головних ролей, втіливши на екрані роль персонажа №212. Протягом усього серіалу вона намагається одночасно грати за дві команди, але їй не вдається домогтися довіри з їхнього боку.
Зараз Кім Чжу Рен виклала кілька знімків з фотосесії до щомісячного жіночого журналу про красу.

"Безпосередньо перед відкриттям", - пише вона в публікації.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

"Як я можу вам віддячити?💞", "Така красива😍"," Ти така красива❤️🦋", "Красива❤️😍", "Чудово!", "Ви така мила", "Cool😎", "Привіт, ти виглядаєш такою красивою!", "Ти виглядаєш карколомно, як завжди😍", "Королева❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, зірку "Гри в кальмара" Кім Чжу Рен довели до сліз: "Вибір чоловіка"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон втекла на вулицю, щоб "виспатися" на лавочці: "Чорт візьми"

Також Знай.ua писав, акторів "Гри в кальмара" змусили пройти смертельне випробування з серіалу: "Залишилося 30 секунд"