Юлія Бельченко розповіла про те, що думає про щастя. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Реаліті-шоу Холостяк - 11 далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько Зайка.

Після шоу вона стала вкрай популярною особистістю. На її офіційну Instagram-сторінку підписано двісті двадцять три тисячі фоловерів, які намагаються лайкати кожен її пост.

18 жовтня жінка розповіла про свої уявлення про щастя. На своїй Instagram-сторінці вона опублікувала дві фотографії, які забезпечила своїми міркуваннями про життя.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

багато хто бажає мені знайти чоловіка... я раніше вважала, що я стану щасливою коли: досягну успіху в своїй справі, зустріч своєї людини і побудую з ним відносини
, - повідомила вона.

Зараз же дівчина повідомила, що цей список не повний і не найголовніший. Дівчина зазначила, що дуже важливо побудувати взаємовідношення з самою собою.

Я вже на цьому шляху. Світ вже змінюється всередині мене і відповідно зовні. Я вибудовую стосунки... стосунки з собою❤
, - повідомила вона.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з Холостяка показала своє меню, навіть кіт верне ніс: "Сьогодні без сосисонів"

Як повідомляв " Знай.ІА", Юля "Зайка" повела красеня Вінченцо у" Холостячки " Злати Огневич: "Дуже крутий"

Знай.ІА писав, у Юлі "зайчика" після Михайла Заливако з'явилися спільні плани з молодим красенем: "У мене труси мокрі".