Відома українська співачка, а також головна героїня другого сезону шоу "Холостячка", Злата Огнєвіч розповіла шанувальникам, як їй вдається залишатися такою жіночною.

Все це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories. Досить часто артистка влаштовує рубрику "Питання-відповідь", де шанувальники можуть задати питання, яке їх цікавить.

Звичайно ж, всім зараз цікаво, чи зайнято серце співачки, і чи залишилася вона з одним з учасників шоу "Холостячка". Однак, на провокації вона не ведеться, і ніяких подробиць до фіналу розголошувати не буде.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Цього разу Злата Огневич вирішила розповісти про перший крок до своєї жіночності, як їй це вдалося.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Відповіді довго чекати не довелося: "Спочатку я почала собі подобатися. Я собі сказала, що "Чорт візьми, я класна дівчинка", і мені захотілося стежити за модою, за трендами. Я нарешті захотіла носити всі ці маленькі, миленькі штучки, заколочки, браслетики не раз на місяць, а кожен день. Це саме жіноча потреба, постійно носити прикольні штучки".

Далі вона поділилася порадами, які вона сама використовує в повсякденному житті, адже всьому за один день не навчишся, і потрібно постійно розвиватися:

  • Працюю над собою кожен день;
  • Вчуся хвалити за успіх - це додає сили;
  • Прощаю факапи;
  • Радую свою внутрішню дівчинку, виконую бажання.

    Злата Огнєвіч, фото: Instagram
    Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Нагадаємо, що фінал "Холостячки" відбудеться вже через місяць, і глядачі в передчутті, кого ж вибере співачка. Раніше в інтерв'ю вона зізнавалася, що вже планує відпустку після Нового року в теплі краї, і відправиться туди не одна.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч точно такого не очікувала: учасник знехтував побаченням з " Холостячкою"

Як повідомляв портал Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч приготувалася красиво попрощатися

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч шукала кохання, а потрапила в пастку