Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч наважилася на пристрасний поцілунок з чоловіком

Співачка опублікувала фотографію поцілунку двох людей. Таким оригінальним чином українська співачка вирішила відповісти на запитання підписниці: "Якщо наступну вашу сторіс побачить весь світ, яка вона буде?".

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва розкрила таємницю після "весілля" зі Скриптонітом, поки Дантес не бачить

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Надя Дорофєєва розповіла про фестиваль корейської культури Let's Play Hongdae в XR-форматі, де вона стала першим українським запрошеним артистом. Пройде він вже в цю суботу, 23 жовтня, і посилання на квитки співачка залишила в пості.

Осінь. Фото: znaj.ua
Осінь. Фото: znaj.ua

Рада вирішить, скільки спати українцям в зимовий час

Незабаром Україна може відмовитися від переходу на літній час. Рішення з цього питання винесуть депутати Верховної Ради України під час чергового обговорення. Про це повідомив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук під час брифінгу в парламенті.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова, фото: Instagram
Віктор Павлік та Катерина Репяхова, фото: Instagram

Катерина Репяхова зізналася в проблемах Віктора Павліка з алкоголем

Відома українська блогерка і Дружина Віктора Павліка продовжує розбиратися з колишньою свого коханого. В черговий раз вона підкреслила, що не відводила нікого з сім'ї, і розповіла про проблеми з алкоголем у артиста.

Алкоголь дорожчає: фото з відкритих джерел
Алкоголь дорожчає: фото з відкритих джерел

В Україні подорожчає алкоголь слідом за сигаретами: скільки заплатимо за пиво, горілку і вино

Стало відомо про те, що в Україні найближчим часом можуть значно піднятися ціни на алкоголь. Що подорожчає в першу чергу і на скільки - статистика від фахівців. Справа в тому, що Міністерство економіки України запропонувало підвищити розмір мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв.

Скрін, відео YouTube пенсіонерка
Скрін, відео YouTube пенсіонерка

Українців відпустять на пенсію в 45 років

Згідно з чинним законом про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, оформити пенсію в 50 років і отримувати по життєву державну допомогу можуть жінки, які: народили п'ятеро або більше дітей і виховали їх до 6-річного віку; мають дітей-інвалідів з дитинства і виховали їх до певного віку. Однак для оформлення пенсії, жінки повинні мати не менше 15 років страхового стажу.