Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка після прем'єри шоу "Співають всі" отримала статус скандалістки, показала романтичні фото зі своїм коханим.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються різні знімки з фотосесій або ж кадри зі зйомок.

Цього разу вона поділилася знімком зі своїм коханим - Олександром. Це другий шлюб для дівчини, але, при цьому, знайомі вони вже більше 20 років.

Це її шкільна любов, знайомі вони з першого класу, і як каже сама Анастасія Приходько - він був найкрасивішим хлопцем у школі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Подробиці їхнього особистого життя співачка на любить розголошувати, лише дуже рідко ділиться спільними знімками.

У новій публікації вона вирішила розповісти про те, як сильно любить його, і дякує за підтримку.

"У всіх моїх ідеях фікс🙈, коли я з палаючими очима біжу" попереду батька самі знаєте куди😅", я знаю, що коли я обернуся, ти завжди будеш бігти зі мною зі словами"що на цей раз"? Але, будеш поруч! Люблю тебе, Саша! І ці рідкісні фото, зроблені крадькома на телефон, де тебе майже не видно, все одно мені дуже подобаються 🥰!" - йдеться в повідомленні під постом.

На кадрах чоловік ніжно обіймає дівчину, і при цьому його практично не видно, лише визирає трохи обличчя.

Разом вони з 2013 року, і вже влітку 2015 у них народився син Гордій. Через шість років вони зважилися на ще одну дитину, і знову народився хлопчик, якого назвали Лука.

Нагадаємо, Анастасія Приходько зізналася, що з нею діється без дитини на руках

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Приходько втратила близьку людину

Також Знай.ua писав, Анастасія Приходько показала ніжності з іншим чоловіком