Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і веде активне життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Тепер сторінка Анастасії в соцмережі більше схожа на "блог молодої мами", ніж на аккаунт успішної співачки української естради. Але, дівчина активно намагається наздогнати молодь і знімати сучасні тренди шанувальникам, щоб не втрачати свою аудиторію і йти в ногу з часом.

Анастасія Приходько, фото з Instagram
Анастасія Приходько, фото з Instagram

Цього разу Анастасія розповіла шанувальникам в Insta Stroies про свою чергову невдалу спробу призвичаїтися до сучасних тенденцій і про зйомку короткого ролика для розважальної платформи TikTok. Судячи з емоцій артистки, її дійсно дратує сучасні захоплення молоді і як вона заявила, вона не буде піддаватися загальному руху.

"Настя, якщо ти хочеш бути популярною, знімай тренди...*б твою мать, бля*ь... Я не хочу! Мене не зламає ця система", - повідомила Настя на відео, буквально кричачи від відчаю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот з Insta Stories
Анастасія Приходько, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анастасія Приходько, MamaRika і Влад Дарвін пояснили, чому приховували поповнення в родині - "Вагітністю не торгую"

Нагадаємо, розпатлану Анастасію Приходько застали зненацька посеред вулиці: бігла і просила про допомогу

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько виховує зі старшої доньки вмілу господиню: собі на заміну