На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої російської виконавиці, блогерки і любительки епатажу Instasamka, слава до якої прийшла завдяки скандальним витівкам і неоднозначним пісням, з'явилася нова публікація.

На цей раз вона поділилася своїми фотографіями, зробленими з різних ракурсів в дзеркалі на пляжі. Побачене порадувало шанувальників популярної блогерки, яка не гребує хірургічним втручанням у своє тіло заради сексуальних форм.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

Більшість фанатів позитивно відреагували на знімки блогерки в купальнику. На фото-Instasamka в різних позах в крихітному сірому бікіні з червоними зав'язками. Вона лежить на білому піску під пальмами, на березі океану.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"На грудях відбиток обличчя Олега», «це засмага», «Інстасамка найкраща», «ідеальна", " Господи... ікона", - відзначають шанувальники одіозної зірки в коментарях.

"Даша дорога, ти просто дуже мила і красива співачка на світі! Я тебе просто обожнюю і твої пісні теж!", "Шикарна, не слів", "Жарко стало", "Ось це справжня картина", "В с*сиках імпланти!", "Ой, які червоні с*січки", - дивуються фанати.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

Нагадаємо, скандальна блогерка Інстасамка вивернула відходи на кур'єра.

Також Знай.ua писав, блогерка Інстасамка після конфлікту опинилася вся в Зеленці.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого".