Відома українська співачка Ірина Федишин, яка славиться не тільки вокальними даними, але і струнким тілом, вирішила розкрити всю правду. Як їй вдається підтримувати себе у формі.

Про це вона розповіла в невеликому сюжеті ексклюзивно для Факт ICTV. Дівчина зазначила, що все дуже просто, і нічого надприродного в цьому немає. Потрібно лише знати кілька правил, які вона і розкрила.

Потрібно вживати здорову їжу, і вона думає, що в сучасному світі все про це знають, і розуміють, на скільки це важливо - знати, що ти їси.

"Багато про це говорять, багато різних рецептів, розповідей в Інтернеті. І це насправді працює - багато вареного, на пару. Менше смаженого, фастфудів" - розповіла Ірина Федишин.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також, не зайвим буде додати в свій раціон більше фруктів і овочів, багато пити, а їсти невеликими порціями і частіше. Навіть п'ять разів на день можна, головне не вночі. Це не тільки зашкодить вашій фігурі, але і порушить режим сну. І побільше води, це головна ваша їжа, без якої організм не зможе нормально функціонувати.

"Ну, і ще, якщо вранці чоловік зробить фреш, добре поцілує - настрій гарантовано на весь день. Цвiту і пахну" - підсумувала Ірина Федишин.

Варто відзначити, що виглядає вона дійсно чудово, незважаючи на наявність двох маленьких дітей. Саме ці поради допомогли їй швидко прийти в форму після пологів.

Нагадаємо, що Ірина Федишин на городі розмріялася про Мальдіви

Раніше Знай писав, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи

Як повідомляв Знай, Ірина Федишин у весільній сукні зібралася заміж ще раз