Всесвітньо відомий актор Яхья Абдул-Матін II вирішив розповісти про свою роль у фільмі "Матриця 4". У мережі з'явилися нові кадри.

Ях'я Абдул-Матін II поділився з Entertainment Weekly подробицями про свою версію Морфеуса у фільмі "Матриця: Воскресіння".

Раніше, Морфеуса грав Лоуренс Фішборн, однак, в новій частині роль дісталася іншому акторові, і у нього буде зовсім інша зовнішність. Актор зазначив, що в даному Всесвіті у героїв є можливість змінювати свою зовнішність, однак, більше спойлерів не надав. Лише запевнив глядачів, що після прем'єри фільму вони все зрозуміють, потрібно лише дочекатися.

Матриця, фото: Murray CLOSE/WARNER Bros.
Матриця, фото: Murray CLOSE/WARNER Bros.

Нові "правила" "Матриці" пояснять таку різку і кардинальну зміну зовнішності Морфеуса.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Глядачі зрозуміють, що є багато правил матриці. Віком, зовнішністю та іншими елементами, які ми ідентифікуємо як реальні, в цьому світі можна маніпулювати. Матриця - це місце, де все можливо" - розповідає актор.

Матриця, фото: Murray CLOSE/WARNER Bros.
Матриця, фото: Murray CLOSE/WARNER Bros.

Все це може бути пов'язано також з моральним станом героя, і його розвитком як особистості. Даний герой здатний подорожувати по самопізнанню, і історія в принципі присвячена цьому.

Яхья Абдул-Матін II далі зазначив, що не намагався копіювати стиль гри Лоуренка Фішборна, це робити не потрібно було. Однак, деякі класичні бойові прийоми Морфеуса він повторив, і це стало причиною того, що роль стала "найбільш фізично складною" в його кар'єрі.

Матриця, фото: Murray CLOSE/WARNER Bros.
Матриця, фото: Murray CLOSE/WARNER Bros.

Артист підкреслив, що він покаже іншого Морфеуса, який відмінно вписується в нову історію.

Нагадаємо, що в четвертій частині фільму до своїх ролей повернуться Кіану Рівз, Керрі-Енн Мосс, Джада Пінкетт і багато інших. Прем'єра в Україні відбудеться вже 16 грудня цього року.

Раніше повідомляли, нерозгадані таємниці" матриці": ким краще бути - НЕО або Сайфером і що значить Червона таблетка?

Як повідомляв Знай.ua, розшифровані головні передбачення Нострадамуса на 2022 рік: повстання "гаджетів", крах долара і ядерний удар.

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "матриці"