Відомий український актор, телеведучий та продюсер Юрій Горбунов поділився радісною новиною на власній Instagram-сторінці, на яку підписані понад мільйон читачів. Цього разу він повідомив, що його наймолодшому сину – два місяці від народження.

Хлопчика, якого нещодавно народила дружина Горбунова, телеведуча Катя Осадча, назвали Данилом. Його маленький «день народження» батьки відзначили у подорожі на морському узбережжі. Не зважаючи на крихітний вік, малюка вже взяли із собою на відпочинок у Туреччині.

«А нам уже два місяці!!!Тапер такі часи, що і свої діти ростуть швидко!!Рости, наш синочок, здоровим і щасливим!! Ми з мамою і Іваном тебе дуже любимо!», - підписав Горбунов милий знімок, на якому він поруч із дружиною, яка тримає на руках немовля в білому одязі. Обличчя малюка подружжя вже традиційно не показує.

«Яка гарна родина», «Ростіть здоровенькі!», «Нехай росте здоровеньким і щасливим хлопчик Ваш!!!», - бажають прихильники пари.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Однак уважні читачі помітили, що Горбунов не згадав у дописі про найстаршого сина Осадчої від першого шлюбу – Іллю.

«Чего ж на трьох, а як же Ілля?», «Так-так, а Іллюша? Найстарший брат», - дивуються українці такій «забудькуватості».

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину