Дружина відомого українського телеведучого та учасника шоу "Холостяк", блогерка Даша Квіткова показала численним фанатам свого маленького сина.
Переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова досить активно веде свій блог в соціальній мережі Іnstagram, де за нею стежить 1.7 мільйона чоловік. Дівчина постійно намагається тішити підписників новими фото, відео або ж цікавими моментами зі свого особистого життя або життя її маленького сина Льва.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Цього разу блогерка поділилася милими кадрами зі своїм сином, які вона спонтанно зробила під час ігор з ним. Квіткова показала, як маленький Лев лежить на дитячому килимку уважно розглядаючи свою маму, яка якраз його фотографує.

" Ну як можна було народитися таким солодким 😻 🤤 спонтанні кадри, але дуже улюблені. Хочу залишити тут🤍", - так Даша Квіткова підписала фото з сином.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Користувачам мережі припали до душі фото маленького сина Даші квіткової і Микити Добриніна, тому вони відразу ж почали залишати для нього компліменти.

"Все солодке, що їла під час вагітності, мабуть пішло на це диво😍 🙈", "На маму схожий❤️", "дуже на Вас схожий, Даша❤️🧡 💛", " свої завжди солоденькі😍❤️❤️❤️", "Даша, малюк дуже схожий на тебе) солодкий малюк❤️", " тому що зроблений з любов'ю❤️❤️❤️😍", "дуже схожий на вас, Даша❤️мамин синочок", "який солоденький❤️", - зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, что Даша Квіткова розцвіла після примирення з Микитою Добриніним-майже, як на "Холостяку": "знайшов себе"

Раніше Знай повідомляв, що Даша Квіткова "переключилася" на іншого чоловіка після "розлучення" з Микитою Добриніним: "моє щастя"

Також Знай писав, що Даша Квіткова заговорила про розлучення з Микитою Добриніним: "почалася криза..."