Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа, Настя Каменських поділилася спокусливим фото з відпочинку.

Настя Каменських має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 5.3 мільйона осіб.
Цього разу Настя Каменських здивувала своїх фанатів доволі пікантними знімками у купальнику. Зірка одягла роздільний купальник у жовтому кольору та сфотографувалася на фоні синіх парасольок. При цьому співачка обрала доволі незвичний ракурс, який вигідно показав всі її принади.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Цей ракурс навіть оцінила й інша популярна українська співака Оля Полякова, яка залишила під фото іронічний коментар: "Пальцем ноги знімала?".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Іншим користувачам мережі також сподобалося фото Насті Каменських, тому вони прийнялися залишати для неї багато коментарів.

"Трохи нижче !!! І ракурс те що треба🔥", "Ось що бачить Потап коли ти зверху !!!! 🔥🔥🔥🔥", "Хороший ракурс 😂", "Виглядаєш як моделька🔥", "Ух як ми вміємо !!! 👏👏👏 "," Настя та треба було вже сісти на камеру і фоткати ... "," Просто клас😍 "," Класна🤩😜 ","Я вас обожнюю ", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Настю Каменських прозвали "некомпетентною" і прогнали з "Танці зі зірками": "Ні до села і ні до міста"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило"

Також Знай.ua писав, Настя Каменських з'явилася одна на вулицях чужого міста: "Побачитися можна?"