Ольга Полякова постала в оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік. Фолловери активно коментують кожен її пост.

19 жовтня дівчина опублікувала відеозапиь в сторіз, на якому постала в оригінальному образі. На голові у "суперблондинки" справжня "башта".

Олька руберойд продовжує продовжувати
, - іронізує українська співачка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дана фраза є відсиланням до фільму " П'ятий елемент. Ще п'ятого жовтня дівчина перевтілилася в легендарного персонажа-легендарного телевізійного телеведучого Робі Роуда. І зараз вона приміряла на себе образ, який віддалено нагадує зачіску чорношкірого актора.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик". артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру

Як повідомляв Знай.uа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу. Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.