Потап продемонстрував, як він любить морозиво. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя. На його офіційну сторінку підписано 1,9 мільйона осіб, які є досить активними користувачами. Вони лайкають кожен його пост і пишуть різні коментарі.

19 жовтня український репер опублікував пост у соціальній мережі. На фото можна побачити його у своїй власній студії. В руках у музиканта і продюсера коробка з морозивом.

дуже люблю працювати на нашій студії! Тут особливий вайб, де кожен кут наповнений творчістю і я отримую справжній кайф від того, що ми створюємо! 😍 Тим більше коли поруч є улюблене біле морозиво @limoicecream, стає по-справжньому затишно, як вдома! А це важливо! #potap #лімо @mozgistudios
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фоловери активно прокоментували даний пост.

від фото так і віє теплом🔥"; " як можна їсти просто біле морозиво, коли навколо таке розмаїття 😮"; " так бл...ць морожки захотілося
, - повідомляють вони.

Нагадаэмо, Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна. На особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям спостерігають понад 93 тисячі читачів, Тоня Матвієнко опублікувала відео, зняте під час участі в танцювальному шоу "Пристрасті на паркеті"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося

Як повідомляв портал Знай.иа, Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років".