Відома українська співачка Оля Полякова вразила шанувальників своїм вбранням для популярного шоу "Танці з зірками".

Оля Полякова має багатомільйонну армію шанувальників, тому вона намагається тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.4 мільйона чоловік.

Цього разу Оля Полякова попросила своїх фанатів оцінити вбрання для шоу "Танці з зірками". У сьомому випуску, який був присвячений українським хітам Оля Полякова стала ведучою балкона.

Фото зі сторінки Олі Полякової
Фото зі сторінки Олі Полякової

Для прямого ефіру вона вибрала довге сяюче чорне плаття з розрізом на стегні, який вдало оголив її струнку ніжку. Родзинкою цієї сукні стало незвичайне декольте у вигляді язиків полум'я. Щоб образ був більш гармонійним Поляковій зробили красиву голлівудську хвилю на волоссі.

Фото зі сторінки Олі Полякової
Фото зі сторінки Олі Полякової

Користувачі мережі відразу ж почали залишати для співачки десятки комплементів за такий вдалий образ.

"Дуже красива! 😍 😍 🔥", "Розкіш!""Образ по королівськи шикарний!🔥🔥👑👑", "Барбі🔥", "Воооооу 🔥 як я їх чекала 😮💨😍", "Чудова🔥", "Ваууу🔥🔥", — зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, що невгамовна Полякова начепила на голову вежу замість кокошника:"Олька-руберойд". Українська співачка постала перед українцями в оригінальному образі.

Також Знай писав, що Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично

Як повідомляв портал Знай, спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом.