Популярна блогерка та учасниця проєкту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, розповіла про стосунки з одруженими чоловіками.

Анастасія Покрищук завдяки своїй епатажній зовнішності здобула не аби яку популярність у соціальних мережах. Тому вона часто ділиться новими фото, відео чи просто цікавими моментами зі свого особистого життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 270 тисяч осіб.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Блогерка часто намагається спілкуватися зі своїми підписниками, тому періодично влаштовує рубрику "питання-відповідь". Цього разу підписниця Анастасії зізналася, що закохалася в одруженого чоловіка, й в нього є ще й коханка. При цьому вона зазначила, що почувається, як ганчірка. Дівчина не знала що їй робити, тому вирішила звернутися за порадою до блогерки.

Анастасія Покрищук, скріншот допису
Анастасія Покрищук, скріншот допису

Анастасія Покрищук відразу ж зазначила, що вона категорично проти відносин з одруженими чоловіками. До того ж за словами блогерки ні до чого хорошого такі відносини привести не можуть, тому від одружених чоловіків потрібно відразу ж тікати.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

"Ти що, ох**ла? Це зайнятий чоловік - у нього дружина є, а те що він пi***ас, і у нього є коханка - нічого не говорить. Але у нього є дружина - це повинно бути для тебе червоною ганчіркою, і добре, що ти відчуваєш себе ганчіркою, відчувай", - зазначила Анастасія Покрищук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, перероблена пацанка Покрищук в екстремальному міні здивувала доставника у Туреччині: "Повірив у монстрів". Анастасія Покрищук вийшла до доставника у міні та здивувала його своєю зовнішністю

Раніше Знай писав, перероблена пацанка Покрищук виставила груди посеред вулиці і збентежила українок: "У вас дитина у візочку"

Знай повідомляв, що перероблена пацанка Анастасія Покрищук навчила поведінки на першому побаченні: "Не вий*буватися".