Всесвітньовідома американська акторка Анджеліна Джолі, яка також є фотомоделлю, режисеркою, послом доброї волі ООН, лауреаткою премії "Оскар" (2014) та трьох премій "Золотий глобус", виявилася досить ощадливою.

Днями стало відомо, що сукня, в якій акторка прийшла на церемонію вручення премії Оскар у 2014 році, перейшла у спадок її доньці Захарі. Дівчина одягла вбрання від Elie Saab на червону доріжку "Вічних", пише Рeople.

У понеділок, 18 жовтня, Анджеліна Джолі позувала з п'ятьма своїми дітьми на червоній доріжці для прем'єри фільму "Вічні" Marvel у Лос -Анджелесі.

Анджеліна Джолі / кадр з фільму
Анджеліна Джолі / кадр з фільму

Анджеліна Джолі прийшла з п'ятьма своїми дітьми - 16-річною Захарою, а також 20-річною Меддокс, 15-річною Шайло і 13-річними близнюками Вів'єн та Ноксом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

З цієї нагоди Захара одягла сукню мерехтливого сріблястого кольору просто з маминої шафи. Водночас Джолі була одягнена в драпіровану коричневу сукню Balmain, зі старовинними прикрасами Tiffany & Co. і браслетами Beladora.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі вийшла на публіку без нового чоловіка, але з молоденькою красунею: помітила її ще немовлям. Анджеліна Джолі опинилася на багатолюдній церемонії з 16-річною дівчиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Матриця" повертається: в мережі з'явився трейлер четвертого фільму з Кіану Рівзом і "друзями". Вийшов трейлер "матриці 4" з постарілими героями і триваючою історією

Також "Знай.ua" писав, зневірена Анджеліна Джолі змінила зовнішність і схопилася за меч: "Ви що, сліпі?". Актриса поміняла свій образ для того, щоб зіграти роль суворої войовниці в новому фільмі від Marvel.