Всесвітньо відома 46-річна американська актриса Анджеліна Джолі практично нічого не викладає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10,4 мільйонів чоловік.

Вона лише в серпні завела профіль в цій соцмережі, щоб 20 серпня 2021 року опублікувати лист однієї афганської дівчинки-підлітка перед втратою вільного вираження своїх думок.

Анджеліна Джолі в молодості
Анджеліна Джолі в молодості

Анджеліна Джолі є матір'ю шістьох дітей, і лише троє з них — біологічні спадкоємці актриси. Ще в грудні 2005 року Бред Пітт, колишній чоловік знаменитості, подав документи про усиновлення Меддокса Шивана і Захари Марлі.

І через довгі роки Джолі влаштувала вечір матері і дочки з 16-річною дівчинкою, що залишилася сиротою в результаті смерті біологічної матері від СНІДу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages
Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages

"Вона, мабуть, чудова мати. Але я не знаю, чому, коли я дивлюся на неї, Вона нагадує мені найдорожчу матусю", "Вона така красива", "Захара така мила", "Захара виросла такою красивою молодою леді. Я знаю, що деякі скептично ставляться до міжрасових усиновлень, але я повинен віддати належне Анджеліні за те, що вона виростила врівноважену дитину", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, губи Анджеліни Джолі і вуха Уїлла Сміта: зірки, які ненавидять в собі те, за що їх обожнюють мільйони

Як повідомляв "Знай.ua", зневірена Анджеліна Джолі змінила зовнішність і схопилася за меч: "Ви що, сліпі?"

Знай.ua писав, Анджеліна Джолі встала на захист пригноблених: "Просто зараз народ Афганістану..."