Українська співачка розповіла про своє шкільне життя. Відповідний пост з'явився на її офіційному ютуб-каналі.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Також Кароль є однією з найбільш популярних українських зірок соцмереж.

На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік, а на офіційному каналі в YouTube - 428 тисяч фоловерами. Жінка ділиться з ними різними подробицями особистого і творчого життя.

Тіна Кароль і Ivan NAVI, фото з Instagram
Тіна Кароль і Ivan NAVI, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

15 Жовтня Тіна Кароль записала для свого youtube-каналу рубрику" Питання-відповідь", де відповіла на найцікавіші запитання від фанатів.

Одним з перших питань на який Тіна Кароль погодилася відповісти, це - харчування. Так співачка зізналася, що останнім часом на сніданок дуже любить їсти гуакамоле, або ж яйця з кіноа.

Шанувальники поставили кілька питань, що стосуються екстриму. Так, виявилося, що зірка мріє стрибнути з парашутом. Також вона зазначила, що мріє стати пілотом.

На питання про те, чим їй запам'яталися її шкільні роки, жінка відповіла конкретно і лаконічно:"борошном".

Нагадавши, Тіна Кароль закрутила роман з двома чоловіками одночасно:"акуратно дуже". Тіна Кароль відверто розповіла про особисте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль захотіла близькості, але не з Даном Баланом: "тільки без обману". Тіна Кароль розповіла про свої бажання

Також "Знай.ua" писав, сумний Дан Балан вирушив якнайдалі від Тіни Кароль: "хіба час існує?". Дан Балан поділився новими фотографіями. знімку артист позує з серйозним і навіть сумним виразом обличчя і пронизливим поглядом.