Відома українська співачка Оля Полякова вирішила підтримати свого друга "Дзідзьо", тому відправилася на прем'єру його фільму "Де гроші" та заодно продемонструвала фанатам свій оригінальний наряд.
Оля Полякова має багатомільйонну армію шанувальників, тому вона намагається тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 2.4 мільйона чоловік.
Вже 21 жовтня цього року в український кінопрокат вийде комедія "Де гроші" від популярного українського артиста Дзідзьо. У стрічці зіграє чимало українських зірок, серед яких Ада Роговцева, Володимир Остапчук, Наталія Холоденко та інші.

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

19 жовтня у кінотеатрі "Гулівер" має відбутися допрем'єрний показ стрічки, тому Оля Полякова вирішила підтримати свого друга у такий важливий день.

"Дорогенькі мої, я в образі техаської мільйонерші їду на кіно. На фільм мого друга Дзідзьо "Де гроші". Ну звичайно ж всі пішли на мій наряд. Їду в Гулівер. Хочете - приходьте, зустрінемося, сфотографуємося", - зазначила Оля Полякова.

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

Для походу у кінотеатр Полякова обрала доволі цікавий наряд. Вона одягла світлі джинси та білу сорочку, а родзинкою образу стала блакитна куртка, розшита золотими елементами.

Раніше Знай повідомляв, що невгамовна Полякова начепила на голову вежу замість кокошника:"Олька-руберойд". Українська співачка постала перед українцями в оригінальному образі.

Також Знай писав, що Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще