Лілія Ребрик порадувала шанувальників фотографією з чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці соціальної мережі.

Популярна українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик, зірка програми" Ранок з Україною "на телеканалі" Україна " регулярно ділиться зі своїми друзями і фанатами в соціальних мережах радощами і переживаннями.

На Instagram знаменитості підписано 734 тисячі осіб, які активно відгукуються на кожен пост.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

19 жовтня жінка опублікувала пост зі своїм чоловіком. Дівчина постала в брючному костюмі блакитного кольору, а її чоловік в жилеті, штанях і сорочці темино-бордового кольору.

Надобраніч
, - повідомила жінка своїм шанувальником.

Фолловери активно стали коментувати даний пост.

які ви класнючі"; "взаємно"; " Доброї ночі
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик". артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру

Як повідомляв Знай.uа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу. Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.