Британську актрису Емму Уотсон вперше за майже два роки побачили на зеленій доріжці премії Earthshot Prize 2021. Церемонія проходила в Лондоні. Актриса викликала фурор не тільки своїм раптовим поверненням у світ, але і нарядом, про який вона детально розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Асиметричний пишний топ, в якому прийшла актриса, створили з десятка інших старих вінчальних суконь. Дизайнер вбрання-британець Харріс Рід. Матеріал для творчості йому надали співробітники благодійної організації Oxfam. Свій романтичний образ Уотсон врівноважила чорними брюками кльош, грубим взуттям, сережками, кільцями і браслетами.

Зірка давно не виходила в світ - майже два роки вона присвятила тому, щоб побудувати відносини з новим бойфрендом.

"Ця нова екологічна премія покликана стимулювати зміни і допомогти відновити планету. Нагороди пов'язані з... метою поліпшити життя прийдешніх поколінь. Переможцями нагороди "Fix Our Climate" стала команда Enapter, яка розробила електролізер AEM, який перетворює відновлювану електроенергію в газоподібний водень без викидів, обігріває будинки і служить паливом для найважливіших галузей промисловості... сподіваюся, ці нагороди допоможуть швидко розширити масштаби цих рішень. Особлива любов і вдячність найдобрішому @harris_reed і команді. Ми любимо тебе! Ваша мета зробити моду менш шкідливою настільки надихає", - написала сама зірка кіносаги про Гаррі Поттера і "Красуню та Чудовисько".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, актриса взяла інтерв'ю у свого кумира - політика Ела Гора, який мітив в президенти США в 2000 році.

"Я померла. Було дійсно сюрреалістично зустрітися і взяти інтерв'ю у одного з моїх кумирів. Я думаю, що однією з багатьох причин, чому я вважаю Ела Гора настільки переконливим, є те, що - навіть якщо він програв одну з найбільших битв у своєму житті за те, щоб стати президентом у 2000 році, він продовжував робити те ж саме. Робота, яку він мав намір виконувати, незважаючи на приниження, втрати і поразки ... припливи протистояли йому роками, і він продовжував плисти. Для мене це герой. На щастя, заходи по боротьбі зі зміною клімату стають мейнстрімом, і ситуація повернулася в його бік, і тепер ми всі пливемо разом з ним", - написала Емма.

Нагадаємо, що Емма Уотсон хоче відмовитися від зйомок у новому серіалі про Гаррі Поттера.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Гаррі Поттера" Емма Уотсон закинула кар'єру через продавця марихуани.

Також Знай.uа писав, що HBO Max і Warner Bros. займуться спільним виробництвом серіалу по всесвіту хлопчика, який вижив – Гаррі Поттера.