Відома українська співачка Яна Шемаєва, яку знають під сценічним ім'ям Jerry Heil, вже незабаром відзначить 26-й День народження. І напередодні свого свята дівчина обрадувала багатьох шанувальників цікавим анонсом. Справа в тому, що співачка записала новий трек за мотивами дуже популярного серіалу "Гра в кальмара".

Яна Шемаєва підтримує свій образ "вічної Діви" і не забуває вражати часткою епатажу. Дівчина продовжує робити своїм шанувальникам приємно, навіть новими відео в мережі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації яни Шемаєвої в мережі Instagram.

"Гра в кальмара - новий трек?! Ви ж розумієте, що я не могла не написати таку пісню? @morphom геній, як завжди. Ми зробили це за 10хв! Як вам? ПС: у куплеті є рядки "біжу, щоб не бігти, встаю, щоб лягти". Вони належать Скофці взагалі, придумали для іншої пісні. А потім я згадала про серіал - і ось...", - пише співачка.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Публікація Jerry Heil, скріншот: Instagram
Публікація Jerry Heil, скріншот: Instagram

Фанатки Яни почали активно захоплюватися новою піснею: "Прям жесть як круто. Новий хіт?", "Йоу, реально крутий трек", "Це ж новий хостел монстрів!", "Чудова пісня складається з протиріч і ілюзорно описує сучасний світ, чужі цілі, погоню за грошима", "Гріх не випустити таку пісню! Яна, побійся Бога! ".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, The Jerry Heil зайнялася звичною справою під темними шторками: "А я не демон, я янгол".

Як повідомляв Знай.uа, Віра Брежнєва в одному топіку змусила чоловіків відчути осінній голод: "Переварений шпинат...".

Знай.uа писав, найвідоміша незаймана Jerry Heil відростить хвіст і стане русалочкою: "Мені просто тісно".