Відома російська акторка, яка прославилася завдяки ролі Віри в серіалі "Вороніни", Катерина Волкова розповіла, чим займається у вільний час, і які традиції у неї є під час першого снігу.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються публікації з красивими знімками, а також корисними порадами під ними.

Цього разу Катерина показала Домашнє фото в білому халаті, і це неспроста. Там дівчина вирішила розповісти, чим займається вдома, коли є вільний час і випадає перший сніг.

"За доброю традицією останніх років день, коли вперше випадає сніг, я роблю вихідним. Саме час влаштуватися на дивані, поки дитина в школі, сховатися пледом, кусочнічать і дивитися серіальчики" - пише Катерина Волкова під постом.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

До слова, вона навіть порадила своїм шанувальникам кілька серіалів, які вийшли за останній час. Не так давно завершився показ четвертого сезону серіалу" Династія", і актори вже приступили до зйомок нового.

Також, днями вийшов третій сезон лякаючого трилера "Ти". Глядачі відзначають, що вийшло дуже добре і похмуро. Все в стилі попередніх серіалів, тільки захоплює сильніше. Ну і наостанок вона порекомендувала "Лок і ключ". Прем'єра другого сезону відбудеться в п'ятницю, 22 жовтня, і акторка вже чекає з нетерпінням, коли зможе все це подивитися.

Нагадаємо, зірка "Татусевих доньок" роздяглася і всіх налякала: це анорексія. Мирослава Карпович показала свою гнучкість, але шанувальники запідозрили недобре