Відомий український співак, кум Олі Цибульської Михайло Хома, якого знають і люблять мільйони телеглядачів під псевдонімом Dzidzio, продовжує виконувати роль зіркового детектива в шоу "Маска" на телеканалі «Україна». На цей раз шанувальникам співака дали шанс вибрати своє улюблене вбрання, якими співак радує фанатів в кожному новому ефірі шоу "Маска".

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці шоу "Маска" від телеканалу "Україна" в мережі Instagram.

Публікація шоу "Маска", скріншот: Instagram
Публікація шоу "Маска", скріншот: Instagram

"Зірковий детектив гіпершоу "Маска" Дзідзьо @dzidzio кожен ефір дивуватиме глядачів своїми яскравими вбраннями! Який з образів артиста подобається вам більше? Голосуйте в коментарях", - повідомляють автори публікації.

Шанувальники шоу почали активно коментувати два знімки, на яких зображений Михайло Хома: "Все, без винятку", "Обидва", "Обидва вогонь, як і сам Дзідзьо", "Вже в цю суботу, так швидко час летить", "Клоун бл*".

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

На свіжих знімках можна побачити, як Михайло Хома для звіту фотографується в яскравих нарядах, які можна порівняти з тим, який носять капітани далекого плавання у відомих голлівудських фільмах. Тепер такі асоціації можуть озвучувати і шанувальники шоу.

Раніше повідомляли, розведеного Дзідзьо заманила Міла Кузнєцова з п'ятнадцятим розміром грудей: "Куди дивишся?".

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо відшукав свого "клону" після розлучення зі Slavia: Оля Полякова вже закохалася.

Знай.uа писав, Оля Полякова забула про чоловіка і "втекла" до розведеного Дзідзьо: "]ду".